четвртак, 18. април 2013.

DOBRODOŠLI U NICOLA`S SVET


Poštovani ljubitelji brenda Nicola'S,


U cilju unapređenja komunikacije sa poštovaocima modne kuće Nicola`S, pokrenuli smo blog preko koga ćete imati priliku da saznate više o novitetima, popustima i dešavanjima koji se tiču Nicola'S brenda.



Istrovremeno sa ovim blogom  pokrećemo i aplikaciju za mobilne telefone uz pomoć koje ćete moći da na svojim smart telefonima pratite zanimljivosti iz sveta mode, ali i novosti i akcije vezane za modnu kuću Nicola'S.



Ipak za sada, želimo da vam skrenemo pažnju na stvari koje čine da naši kupci i posle dve decenije od našeg osnivanja i dalje veruju u naš proizvod i brend.

1. Naš kvalitet - Nicola'S, svojim kupcima nudi širok asortiman kvalitetnih proizvoda koji prolaze kroj stroge kontrole kvaliteta pre nego što se nađu na tržištu.

2. Naši materijali - Zbog svetske krize, ali i niske cene veštačkih materijala, trend u svetu je da se sve više proizvodi odeća za jednu sezonu.

Problem je što neki modni brendovi idu dotle da obmanjuju kupce prodavajući odeću sa oznakom 100% vuna, ali se na kraju u velikom broju slučajeva ispostavi se da ta odeća ima sastav materijala koji čine mešavina opiljaka vune i veštačkih materijala. Dodatnom obradom takva tkanina poprima izgled dosta sličan vuni, ali je u praksi neprijatna za nošenje i veoma lošeg kvaliteta.

Nicola’S kao sinonim za kvalitet i stil stvara odevne predmete na tradicionalan i jedini ispravan način. Kolekcije koje možete kupiti u našim prodajnim mestima, izrađene su od najkvalitetnijih uvoznih materijala, koje pažljivo biramo na svetskim sajmovima u Parizu i Milanu.

Lakoća je naglašena specijalnim “Piuma lana“ tkaninama od kašmira, mohera, alpake, angore...
Kombinacijom najkvalitetnijeg pamuka i lana koji su izrađeni jedinstvenim procesom, doradama, izbeljivanjima dobija se onaj dobro poznat osećaj mekoće i udobnosti pri svakom nošenju.
Muška odela se proizvode od ultra finih tkanina u formi SUPER S od 100’S do 150’S vune.
Veći deo našeg asortimana se šije u Italiji, a ostalo u Srbiji i zemljama Evropske unije.
                                                                     Naša kuća ne šije svoje proizvode u Kini.
Asortiman Nicola`S prodavnica:
Muški asortiman čine kaputi, jakne, mantili, odela, sakoi, pantalone, košulje, kravate, majice, džemperi, kaiševi, torbe, novčanici.
Ženski asortiman čine kaputi, jakne, mantili, kompleti, blejzeri, pantalone, suknje, haljine, košulje, ešarpe, džemperi, kaiševi, torbe, novčanici.

3. Povoljnosti kupovine u Nicola`S-u

- Mi Vam nudimo usluge korekcije naših kupljenih proizvoda- Nicola’S svim svojim kupcima pruža besplatnu uslugu korigovanja odevnih predmeta kao što su skraćivanje, produžavanje modela i slično. Naše osoblje na licu mesta označiće sve potrebne korekcije koje će potom biti izvršene u najkraćem mogućem roku. Ova usluga je besplatna i dostupna u određenim maloprodajnim objektima Nicola’S-a.

-Usluge odloženog plaćanja- U vreme ekonomske krize, Nicola’S izlazi u susret svojim kupcima i nudi im pogodnosti prilikom plaćanja u svim Nicola’S maloprodajnim objektima:

• odloženo plaćanje bez kamate do 6 (šest) jednakih mesečnih rata putem Diners kartice, kao i VISA CLASIC, MASTER CARD i AMERICAN EXPRESS karticama izdate od strane

Banca Intese.

• odloženo plaćanje bez kamate putem čekova građana do 6 (šest) jednakih mesečnih rata.

• plaćanje putem administrativne zabrane (potrošačkih kredita) bez kamate do 6 (šest) jednakih mesečnih rata.
• Plaćanje Credit Agricole platnim karticama uz popust od 10% na nesnižene artikle.

4. Loyalty servis – Naše loyalty kupce smatramo svojim najvećim bogatsvom i za njih smo spremili niz povoljnosti u našem loyalty programu kao što su loyalty popusti koji se uvećavaju, veći broj rata otplate, specijalni rođendanski popusti, specijalne akcije za loyalty kupce, specijalne shopping dane za loyalty kupce, korišćenje Nicola’s loyalty kartice u najboljim restoranima, spa centrima i hotelima u Beogradu, Novom Sadu, Sarajevu i Podgorici.

5. Ko nosi naš brend? – Poznate ličnosti, političari, ambasadori, diplomati, poslovne žene i muškarci, svi oni koji cene visok kvalitet i dobar proizvod.

Nadamo se da smo Vas dovoljno zainteresovali da pratite novosti i dešavanja na našem blogu, kao  i da instalirate aplikaciju za Vaš smart telefon.

Mi ćemo se potruditi da naše vesti budu informativne, zabavne i ono što je najvažnije u ovim brzim vremenima, da budu sažete i dovoljno inspirativne da Vam pomognu kako da najlakše uklopite ono što već posedujete u svojim ormanima sa novom kolekcijom koja tek dolazi.

Vaš Nicola`S

Нема коментара:

Постави коментар